zoek

Nieuwsbrief

Wenst u zich in te schrijven op de digitale nieuwsbrief?
   
Euregio Scheldemond
PAC Het Zuid
4e verdieping, lokaal 441
Woodrow Wilsonplein 2
B-9000 Gent
euregio.scheldemond@oost-vlaanderen.be

Scheldemondfonds

 
Met het Scheldemondfonds financieren we kleinschalige, grensoverschrijdende projecten van publieke organisaties binnen Euregio Scheldemond. De projecten staan los van Europa, maar passen wel binnen de grensoverschrijdende beleidsdoelstellingen van onze Euregio. heb je een projectidee? Via ons actieplan kan je nagaan of het binnen die doelstellingen past en voldoet aan nog enkele andere voorwaarden.

Komt je projectidee met de doelstellingen en voorwaarden overeen? Super, dan zijn we al halfweg! Onze praktische gids helpt je bij het formuleren van een concrete aanvraag. Kijk ook eens onder het luik 'publicaties', daar kan je verschillende inspirerende brochures aanvragen en downloaden. Op je zoektocht naar inspiratie kunnen onze gerealiseerde projecten je misschien ook op verdere ideeën brengen.

We begeleiden je graag bij het opzetten van je project en het vinden partnerorganisaties. Daar waar het kan proberen we ook goede projectideeën een duwtje in de rug te geven richting Europese subsidie.

Neem dus zeker contact op met het Scheldemondteam, we staan klaar om je verder op weg te helpen.

 
Els Piqueur +32 (0)9 267 87 03 of stuur een e-mail
Jessica Monteyne +32 (0)9 267 87 04 of stuur een e-mail
Manon Klein Hesseling +32 (0)9 267 87 06 of stuur een e-mail

Build by Westsite